maanantai 10. elokuuta 2015

Maalari maalasi taloa, valkoista ja punaista...



Mun talo on nyt superhieno! Viime viikolla ruman harmaanvalkoinen talo maalattiin kauniin vaaleanpunaiseksi. Olin itse maalausurakan aikana Rovaniemellä ja keskiviikkoiltana pääsin ihastelemaan työnjälkiä paikan päälle. En olisi millään malttanut lähteä kotiin, niin hieno siitä tuli!
Moni asuntomessualueella maalaa itse talonsa. Olisihan se ollut aika ihanaa viettää kesää maalaten omaa taloaan saaden kauniin rusketuksen, mutta (onneksi) realiteetit palauttivat maanpinnalle. Olemattomilla kädentaidoilla ja lyhyellä kesälomalla ei maalailla edes leikkimökkiä saati sitten taloa.



 Hyvän maalarin löytäminen oli alkuun haastavaa. Kokeilin netin erillaisia urakka- ja kilpailutuspalveluja, mutta tarjouksia tuli vain muutama, osa epäilyttäviä ja osa hirveän kalliita. Enhän minä nyt kenen tahansa anna taloani maalata! Joskus onneksi blondillakin välähtää, asuntomessualuehan on täydellinen eri maalareiden työnnäyte! Katselin siis ympärilleni, valitsin talon, joka oli mielestäni maalattu hienosti ja marssin heidän maalarinsa luokse pyytämään tarjousta. Ja niin Jarin maalauspalvelu tuli hoitamaan taloni maalauksen (suosittelen!). Joskus apu on siis lähempänä kuin arvaakaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti