torstai 28. toukokuuta 2015

Vaaleanpunainen unelma!

Joskus se aurinko paistaa risukasaankin! (ja mun tontille). Rakennusvirasto näytti viikko sitten vihreää valoa mun väriehdotukselle ja saan toteuttaa mun vaaleanpunaisen unelmani!  Olen leijunut nyt sitten kuluneen viikon vaaleanpunaisissa pilvissä! Myös vaaleanpunainen mosaiikkilaatta löytyi. Onneksi on askartelukauppoja, näin hieno glitterlaatta löytyi mosaiikkimyymälästä. Laattaa on tarkoitus käyttää tehosteena sekä vessassa että pesuhuoneessa. En millään malttaisi odottaa, että pääsen näkemään lopputuloksen! Tontilla työt etenevät edelleen vauhdilla. Loppuviikosta valettiin lattiat ja nyt vuorossa on väliseinien pystytys. Valoisina kesäiltoina on ihanaa käydä ihastelemassa talon etenemistä. Olen tutustunut myös uuteen naapuriini. Aivan lähimetsässä asuu ainakin yksi käki, joka kukkuu lähes joka ilta. Toivottavasti käki ei pelästy ensi kesän messuja, mielelläni pitäisin sen naapurinani. Sen sijaan fasaanit, lokit ja naakat voivat pysyä edelleen poissa.
Jekun kanssa kävimme Tampereelle hevosklinikalla. Kuskiksi, tueksi ja turvaksi meille lähti tallikaverimme Sarianna. Kahdestaan me emme olisi Jekun kanssa reissusta selvinneet, minä tärisin jännityksesestä ja Jekku olisi varmasti käyttänyt tilaisuutta hyväksi. Jekku on ollut ajoittain melko turhautunut sairaslomailuun ja kokeilee rajojaan jatkuvasti. Välillä Kaisua siis viedään tallin pihalla kuin heinänkortta tuulessa kun Jekku huomaa jossain esimerkiksi vihreän makoisan ruohotupon tai herkkuja sisältävän sangon. Tampereella Jekun molemmat etujalat ultrattiin ja lisäksi molemmista etujaloista otettiin uuden röntgenkuvat. Vasemman etujalan pinnallisessa koukistajassa todettiin 15% repeämä, jossa onneksi paraneminen on lähtenyt jo hyvin käyntiin. Myös oikean etujalan pinnallinen koukistaja oli kärsineen näköinen, jatkossa myös siitä on siis pidettävä erityisen hyvää huolta. Jännevamman paraneminen kestää kauan mutta hyvällä onnella ja huolellisella hoidolla Jekku voi toipua vammasta hyväksi harrasteratsuksi. Meillä siis kävelykuuri jatkuu, onneksi nyt sain luvan kävelyttää Jekkua myös selästä käsin. Jekku onkin ollut liikuttavan innokkaan näköinen, kun pitkän tauon jälkeen olen nostanut sille satulan selkään. Tänäänkin poika jaksoi reippaasti taivutella ja jumpata käynnissä vaikka kaverit söivät viereisessä tarhassa jo iltaheiniään. Melko haikeasti Jekku katseli myös esteitä, en tiedä miten kerron hänelle, että seuraavat hypyt teemme todennäköisesti vasta ensi kesänä ja silloinkin korkeintaan pienten ristikoiden ylitse.
tv-huone


Sisustussuunnittelija Helin kanssa olemme ahkerasti pohtineet talon pintamateriaaleja. Minun makuuhuoneeseeni sekä vierashuoneeseen on löytyneet jo hyvät ratkaisut. TV-huoneeseen ei sen sijaan tunnu löytyvän millään sopivaa tapettia.  Huoneen vasemmalle sivuseinälle tulee valkokangas ja oikealle sivulle divaanisohva. Tapetti tulee divaanisohvan taakse.
Koska sopivaa tapettia ei löydy, ajattelimme tehdä sellaisen.
JA NYT HERÄTYS KAIKKI VALOKUVAVAUSTA HARRASTAVAT LUKIJAT!
Ajattelimme tehdä tapetin valokuvasta. Toiveissa olisi saada valokuva hevosista. Valokuva tulisi mustavalkoisena ja seinän eteen tulee siis divaanisohva.  Kuvassa voisi olla esimerkiksi seesteinen laidunmaisema aamusumussa tai talviset pörröiset suomenhevoset nauttimassa vapaapäivästä. Extrapisteitä saa, jos kuvassa on suomenhevosia ja superextrapisteitä saa, jos kuvassa esiintyy Jekku tai Siiri. Jekku ainakin lupautui poseeraamaan halukkaille kuvaajille. Eli jos olet haaveillut yli 100 000 ihmisen tulevan katsomaan ottamaasi kuvaa, tässä on tilaisuutesi! (pliis, edes yksi hyvä kuva, mä en halua laittaa tohon seinään ornamenttitapettia, joita ovat kaikki sisustusliikkeet nykyään pullollaan...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti