maanantai 4. toukokuuta 2015

Vastoinkäymisiä ja ontumista

Minun maani <3


Tontilla työt ovat edenneen hurjaa vauhtia eteenpäin. Paikanpäällä on vieraillut useita erilaisia koneita ja härveleitä, puolienkaan nimeä en edes tiedä. On kaivettu maata, tasoiteltu, valettu betonia, aseteltu styroxlevyjä. Maata on viety pois (ja siitä tietenkin sitten maksettu jotain kaatopaikkamaksuja) ja kiviä ja soraa tuotu tilalle (ja siitäkin taas maksettu.) Tässä vaiheessa ei oikein auta muuta kuin luottaa, että nuo pojat tietävät mitä tekevät, itselle kun muo työvaiheet ovat aika outoja. Toivotaan nyt että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, paremmin en osaa tämänhetkistä tilannetta selittää.


Lasse vahtii, että pojat tekevät suorat seinät
Talon runko... Tässä kohtaa talo vaikuttaa vähän liian pieneltä...
Lisää outoja vempeleitä
Tällainenkin vempele vieraili tontilla...
Otsikko on aika negatiivinen. Mikä siis on mennyt pieleen? No, työpäällikköni Syrin Mika Ainoakodeilta ilmoitti, että hän vaihtaa työpaikkaa... Siis mitä? Voiko näin tehdä? Järkytys oli varsin suuri etenkin kun olin oppinut jo luottamaan Mikaan ja hänkin tuntui ymmärtävän, mitä taloltani haluan... Nyt sitten pitää aivan uusi mies perehdyttää tähän projektiin. (siis, kyllä, hevoseni tarvitsee oman pesukoneen. Jep, kone on teollisuuspesukone, se pitää pultata maahan kiinni. Ei, en aio pestä siinä hevostani vaan hänen loimiaan. Aivan, haluan vaaleanpunaista glitterlaattaa kylppäriin. Jep, saunaan tulee hieno valoseinä, jossa on hevoseni kuva. Ei, minulla ei ole miestä, joka hoitaisi nämä asiat puolestani. ) Jännittää hurjasti, miten tämä projekti nyt etenee...

Pikku potilas ja kesän ensimmäiset vihreät
 
Elämäni tärkein mies on myös aiheuttanut viime aikoina suurta huolta ja murhetta. Koko vappu on oikeastaan mennyt itkua tuhertaessa. JEKKU ONTUU! Ontuminen alkoi jo 29.4 illasta mutta sain kuulla siitä vasta vappuaaton aamuna.  Ja meidän piti mennä yhdessä tallikisoihin! Ja koristella karsina ilmapalloilla! Estehyppelyn sijaan vappuaatto menikin sitten Jekun jalkaa kylmätessä ja seuratessa kateellisena tallikevereiden hienoja suorituksia. Onneksi potilas itse on suhtautunut melko positiivisesti sairaslomailuun. Jonkunverran liikaa energiaa on tosin havaittavissa, eilen herra mm. yritti syödä puuron lisäksi puurovadin, aukaisi mun ponnarin pariin otteeseen ja yritti varastaa pampulaa ja meinasi myös karata karsinasta. Onni onnettomuudessa, Jekun oma kiropraktikko-eläinlääkäri Tainio oli käymässä tallilla vappuaattona ja Jekulle saatiin heti aloitettua kipulääkekuuri. Vaivan syy on edelleen epäselvä, mahdollisuuksia kun on monia ja potilas itse ei juurikaan puhu. Perjantaina olisi tarkoitus mennä klinikalle röntgenkuville ja hoitoon. 


1 kommentti:

  1. Ylä- ja alamäet ilmeisesti kuuluu aina rakentamiseen, niin kuin elämiseen yleensäkin. Lopussa yleensä kaikki kyllä kääntyy yleensä parhain päin. Pitääkin tulla sitten kesällä 2016 katsomaan, että millainen tuli... Ei muuta kuin tsemppiä!

    T: joku toinen Mika

    VastaaPoista