perjantai 17. lokakuuta 2014

Voiko nainen rakennuttaa yksin talon? Onko mitään järkeä rakennuttaa omaa unelmataloaan asuntomessualueelle? Ja onko edes ylipäätään järkevää asua Seinäjoella? Riittäkö aika sekä oman hevosen kanssa touhuiluun että rakennuttamiseen? Ja olenko kaiken tämän jälkeen köyhä kuin kirkonrotta ja Törnävällä hoidettavana? No, sehän selviää tulevien kahden vuoden aikana ja eikös kaikkea pidä aina kokeilla! Ja mähän oon tunnetusti yllytyshullu, sehän selvisi viimestään ollessani 7v  kun uimakurssin pojat sanoivat  etten uskaltaisi hypätä Vaasan uimahallin ylimmästä kerroksesta...
Tässä blogissa seurataan rakennusprojektin etenemistä ja Jekun ja minun touhuilua. Seuraavassa meistä
pienet esittelyt:
Minä: Kaisu, oikealta nimeltä Kaarina. 32-vuotias tyttö. Alunperin kotoisin Vaasasta, opiskelujen takia asunut myös Turussa. Seinäjoelle päätynyt ihanan työpaikan perässä. Vapaa-ajalla löydettävissä helpoiten Manunkylän ratsutallilta. Liikkuu hepalla, valkoisella Kialla ja joskus harvoin myös suksilla. Rakastaa päikkäreitä, lautapelejä, hyvää ruokaa ja eniten omaa heppaansa Jekkua. On aina asunut kerrostalossa mutta haaveillut omasta talosta. Varsin puhelias tapaus. Lempiväri vaalenpunainen. Ei tiedä juuri mitään rakentamisesta.
Jekku , oikealta nimeltään Jekurex. 14-vuotias suomenhevonen. Aloitti uransa isänsä kavionjälkiä seuraten ravurina. 10-vuotiaana teki uranvaihdoksen ratsuksi. Viime kevääseen asti teki töitä Artukaisten ratsastuskoulussa Turussa. Muutti Kaisun kanssa Seinäjoelle toukokuun lopussa 2014. Rakastaa maastoilua, laukkaamista, porkkanoita, riimuleikkejä ja pieniä jekkuja. Lapsiystävällinen mussukka ja joka tädin turvahevonen. Ei pelkää muuta kuin vettä ja traileriin menoa. Asuu Manunkylän ratsutallilla. Parhaat kaverit Kimmo, Aatu,  Iisakki ja Takku (kissa). On rakastunut tallikaveriinsa Tammaan.
Talo: Ainoakotien puutalo. Kerrosala 164m2, huoneistoala 124m2. Heppaihmisen unelmakoti, talossa oma varustehuoltohuone hevostarvikkeiden putsaukseen, kuivaukseen ja säilytykseen. Pihalla poreamme, jossa voi rentoutua ratsastuksen jälkeen tai vaikka fiilistellä ennen provinssia.
Tervetuloa seuraamaan meidän projektia!
T: Kaisu ja Jekku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti